Paarden pensionstalling en paarden opfok | Stal Veldhuisen in Nigtevecht

Veldhuisen Stables Nigtevecht is een paardenhouderij bedrijf met uitgebreide mogelijkheden gericht op de opfok van paarden. Onze paarden pensionstalling nabij Zuid-Holland, is gelegen in Nigtevecht, een klein plaatsje tussen Amsterdam en Hilversum op de rand van de provincie Utrecht. Hier bieden wij ruimte voor vele paarden en veulens voor de zowel opfok van paarden als de paarden pensionstalling.

Bij de opfok van veulens evenals bij onze paarden pensionstalling bieden wij dagelijkse verzorging voor het paard. Daarbij zijn we tevens een paardenstalling met weidegang, zodat uw paard of veulen voldoende beweging krijgt en in topconditie blijft.

Ook beschikken wij over een binnenrijbaan, buitenrijbaan, longeerkraal, stapmolen en voldoende paddocks. Ons gemotiveerde team werkt met liefde aan de paarden en veulens. Dat uiteraard met dagelijkse verzorging van het paard dankzij de goede begeleiding.

Voor opfok nabij Zuid-Holland is Stal Veldhuisen een plek waar paarden en veulens met plezier opgroeien en opgevoed worden. Professioneel uw veulens opvoeden? U bent bij ons van harte welkom!

Een aantal kenmerken en mogelijkheden van Stal Veldhuisen in Nigtevecht:

  • Specialistische opfok paarden en veulens
  • Veulens opvoeden
  • Paardentrailer huren
  • Paardenstalling met weidegang
  • Dagelijkse verzorging paard
  • Voordelige kosten paardenstalling

Paardenstalling met weidegang

Zoals u al heeft kunnen lezen beschikt onze paarden pensionstalling in Nigtevecht, nabij de grens van Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht over meer dan 50 hectare grasland. Hiermee zijn wij een paardenstalling met weidegang. Dat is een cruciaal onderdeel van het proces van een veulen opvoeden. Daarnaast biedt het voor paarden en veulens ook voldoende ruimte om zich uit te leven.

U bent vanaf 1 mei tot 1 oktober bij ons welkom voor de paardenstalling met weidegang. In de periode erna zullen de paarden en veulens uiteraard ook voldoende beweging krijgen, maar dit gebeurt in de daarvoor bestemde paddocks.

U kunt uw paard of veulen met een gerust hart bij ons achterlaten, want bij onze paarden pensionstalling zullen wij al onze energie steken in de dagelijkse verzorging van het paard. Ook krijgen uw paarden of veulens alle aandacht bij de opfok veulen, waarbij wij het veulen opvoeden.

Tijdens de opfok van het paard zal uw paard gemiddeld drie jaar bij ons blijven, zodat we het veulen opvoeden. De paarden pensionstalling van Stal Veldhuisen is ideaal voor als u een vakantieadres voor uw paard zoekt. Wij zullen altijd onze diensten afstemmen op uw wensen, zodat u de kosten van de paardenstalling of opfok zo gunstig mogelijk houdt.

Als extra service voor het vervoer van uw paard kunt u bij ons een paardentrailer huren.

Unieke vergaderlocatie

Naast alle mogelijkheden gericht op paarden en veulens beschikt stal Veldhuisen in Nigtevecht tevens over een unieke vergaderlocatie. In een omgebouwde hooizolder hebben wij de beschikking over een vergaderruimte waar u op uw gemak met uw team of collega’s kunt vergaderen. Geniet daarbij van de rust en ontspannen omgeving, zodat uw vergadering zo effectief en plezierig mogelijk verloopt.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

Stal Veldhuisen