Trainingsstal

Wil je je paard laten trainen en ben je daarvoor op zoek naar een professionele trainingsstal? Zet dan je paard in training bij Veldhuisen Stables Nigtevecht. Wij nemen de training van je paard graag op een professionele manier over. Bij Veldhuisen Stables laat je je paard met een vertrouwd gevoel achter op een goede en fijne locatie.

Waarom je paard laat trainen?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat je je paard in training wil laten zetten. Zwangerschap, problemen tijdens het rijden, verblijf in buitenland of andere omstandigheden kunnen een reden zijn om je paard door iemand anders door te laten trainen. Daarbij helpt Veldhuisen Stables jou graag. Tevens kunnen wij helpen bij het verkopen van je paard, zodat het gehele verkooptraject uit handen wordt genomen.

Een aantal kenmerken van een paard laten trainen door Veldhuisen:

  • Je kunt je paard laten trainen door een van onze ervaren en rijvaardige amazones. Zij hebben al ruime ervaring met het uitbrengen van paarden op een hoger (dressuur)niveau.
  • Het streven is altijd om op een harmonieuze manier het paard op te leiden tot het gewenste niveau. De training is bij ons gevarieerd, maar ook duidelijk gestructureerd. Zo krijgt het paard een solide basis mee waar je later (eventueel) zelf op verder kunt gaan.
  • Ook is het mogelijk om de training te combineren met lessen, waarbij je zelf op je paard stapt onder begeleiding. Zo behalen we samen het optimale resultaat, altijd in het belang van het paard. Natuurlijk geven we tijdens het traject regelmatig updates en ben je welkom om te komen kijken.

Je paard laten trainen bij Veldhuisen Stables

Je paard in training zetten bij Veldhuisen Stables betekent kiezen voor een professionele verzorging. Onze stal is zo ingericht dat je paard niets tekort komt. Wij bieden aan de paarden een fijne plek. Onze faciliteiten op een rij:

  • Lichte, ruime stallen met een buitenluik, wat beter is voor de gezondheid van het paard.
  • Weidegang in de zomer (50 hectare) en paddocks (8 x 10 m) in de winter.
  • Binnenrijbaan, buitenrijbaan en springtuin met kwaliteitsvolle Swanenbergbodem.
  • Overdekte stapmolen en longeerkralen.
  • Een verwarmde drinkbak, dus ook tijdens vorstperiode altijd water.

Wil je je paard laten trainen door een van de amazones van Veldhuisen Stables? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen  

Je paard laten uitbrengen op wedstrijd

Naast je paard laten trainen kunnen wij ook het paard uitbrengen op wedstrijd.Onze ervaren amazones mogen versneld promoveren, wat betekent dat we je paard bijvoorbeeld Z kunnen klasseren. Dit is natuurlijk wel altijd afhankelijk van wat het paard aan kan en hoe de training verder verloopt.

 

Je paard verkoopklaar laten maken

Een paard verkopen is een tijdrovende klus en kan de nodige zorgen geven. Bij Veldhuisen Stables kun je het hele verkooptraject uit handen geven. Wij rijden het paard door totdat hij/zij in optimale conditie is. Vervolgens maken wij professionele foto’s en video’s en bieden wij het paard aan onze ruime database met interessante potentiële eigenaren. Je paard verkopen wordt op deze manier zoveel mogelijk uit handen genomen.

Hoe het hele verkooptraject wordt vormgegeven, is allemaal in overleg. We adviseren je in een goede verkoopprijs en bepalen hoe we de bezichtigingen inrichten. Natuurlijk houden we intensief contact tijdens dit traject.

Wil je je paard laten trainen, laten uitbrengen op wedstrijden of verkoopklaar laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie door het contactformulier hieronder in te vullen.

Trainingsstal