Wanneer begint u met het opvoeden en hoe werkt dat precies?

Veulens opvoeden is altijd een grote klus, waar discipline een belangrijk onderdeel van is. Wanneer begint u met het opvoeden en hoe werkt dat precies? Veldhuisen Stables Nigtevecht helpt u graag bij het opvoeden van uw veulen(s). Wij zijn als professioneel opfokbedrijf en als deskundige paardenhouderij een expert in het opvoeden van uw veulens. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij beschikken over een zeer ruim terrein met ruimte voor 90 opfokveulens. In de zomer kunnen de paarden terecht op ruim 50 hectare grond en in de winter gaan de paarden naar ruime opfokstallen. Zo kan er het gehele jaar door opfok worden bedreven.

Merriebegeleiding  

Het proces van veulens opvoeden

Het echte opvoeden van het veulen wordt natuurlijk overgelaten aan de merrie, maar het is uiteraard belangrijk dat uw veulen ook handtam wordt. Niet alle veulens zijn even gemakkelijk en soms hebben ze een eigenzinnig karakter. Daarom is het belangrijk om het veulen consequent op te voeden.

Veldhuisen Stables Nigtevecht kan u bij veulens opvoeden uitstekend helpen. Van jongs af aan kan uw veulen bij ons in de opfok. Hier kan het veulen zich ontwikkelen en zich socialiseren. Hier begint het opvoeden al, want de veulens leren elkaar wat ze wel en niet kunnen maken. Om ze uiteindelijk handtam te maken gaan we met ze aan de slag. Nee is nee en ja is ja, echter wordt het allemaal met beleid en liefde voor het paard uitgevoerd.

Het veulen komt terecht in een speciaal geselecteerde groep. Wij willen te allen tijde ideale omstandigheden realiseren. Wanneer de veulens goed opgevoed worden, zal het veulen de juiste dingen voor de rest van zijn leven onthouden. Hierdoor zult u er altijd plezier van hebben en het veulen ook, omdat hij/zij kan genieten van de liefde die u hem geeft.

Veldhuisen als professioneel opfok partner

We hebben een luxe accommodatie met 50 hectare grond waar uw veulen zich uitermate kan vermaken en kan genieten van het paard zijn. Kortom, zowel door de leeftijdsgenoten en onze kennis en expertise zal uw veulen in goede handen zijn en kunt u genieten van een (uiteindelijk) opgevoed veulen.

Heeft u vragen, wilt u de mogelijkheden bespreken, of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, wij staan namelijk graag voor u klaar!

Veulens opvoeden