Een paardenstalling met weidegang waar u en uw paard heerlijk kunnen genieten

Dat is mogelijk bij Veldhuisen Stables Nigtevecht. We bieden namelijk een luxe accommodatie waar het voor u en uw paard aan niets ontbreekt. De buitenrijbaan van 20 x 60 meter is voorzien van een Swanenberg bodem waardoor u in alle weersomstandigheden alsnog heerlijk kunt trainen. Tevens bieden we een binnenbak van 20 x 40 meter waar u met de koude winterdagen gebruik van kunt maken.
De stallen zijn voorzien van een luik waardoor uw paard naar buiten kan kijken, er is een poetsplaats en wasplaats die voorzien zijn van warm water en een solarium, waar u uw paard onder kunt zetten na een zware training of als extra verzorging.

Bij onze paardenstalling is weidegang inbegrepen. We beschikken namelijk over vele hectares land, waar u van mei tot oktober gebruik van kunt maken. U kunt kiezen tijdens uw paardenstalling met weidegang op onze locatie of uw paard in groepsverband naar buiten gaat of met twee of alleen op een kleiner perceel.

We kunnen uw paard ook voor u buiten zetten en binnenhalen, erg gemakkelijk wanneer u overdag aan het werk bent.

Uw paard kan dus overheerlijk genieten van het heerlijke verse gras op onze paardenstalling met weidegang.

Op onze stal is een gezellige sfeer en we zorgen ervoor dat u en uw paard niets te kort komen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, we staan graag voor u klaar!

Paardenstalling met weidegang