Bent u op zoek naar een professioneel en gespecialiseerd veulenopfok bedrijf in de omgeving van Amsterdam?

Veldhuis Stables uit Nigtevegt is uw veulenopfok partner. Al jarenlang hebben wij deskundige ervaring in de opvoeding van veulens. Wij zorgen ervoor dat uw veulen veilig kan opgroeien naar een handzaam volwassen paard.

Opfok is een van de belangrijkste fasen in het leven van een paard. Het veulen leert wat rangorde is en hoe het met soortgenoten om moet gaan. Voor de veulen opfok selecteren wij groepen van 6 tot 8 paarden, gerangschikt op leeftijd en geslacht. Door deze groepssamenstelling kan er goed controle worden gehouden over de gezondheid van de paarden en kan uw veulen zich optimaal ontwikkelen. Wilt u zich aanmelden voor veulen opfok door een professioneel opfokbedrijf voor paarden? Neem dan contact met ons op.

Merriebegeleiding  

Opfokbedrijf paarden | Veulen opfok

Veldhuisen Stables heeft als professioneel opfokbedrijf voor paarden beschikking over ruime luxe loopstallen en ruim 50 hectare weidegrond. De stallen zijn ruim zodat alle paarden kunnen liggen. Onze stallen worden bedekt met een (stofvrij) vlasbed; fijn voor zowel mens als paard. In de zomerperiode gaan de paarden de wei in waar voldoende gras beschikbaar is. Ook in de winterperiode wordt gezorgd voor voldoende beweging. De paarden worden dagelijks in paddocks gezet zodat zij ook in de winter vele beweegmogelijkheden krijgen die nodig is voor een optimale ontwikkeling. Wij houden als deskundig opfokbedrijf voor paarden altijd controle over uw veulen.

opfokbedrijf paardenAls u kiest voor Veldhuisen Stables veulen opfok dan wordt u volledig ontzorgd in de opvoeding van uw veulen. Wij nemen al het werk voor u uit handen. Bij ons is veulen opfok een totaalpakket: complete verzorging en volledige controle. U kunt op elk gewenst moment de ontwikkeling van uw veulen komen bekijken. Wij staan u als gespecialiseerd opfokbedrijf voor paarden graag te woord over de opvoeding.

Wij zijn gevestigd in Nigtevegt, een dorp gelegen in een prachtige omgeving tussen Amsterdam en Utrecht. Wij vertellen u graag meer over veulen opfok. Neem hiervooor contact met ons op.

Een greep uit onze diensten: paarden pensionstalling Zuid-Holland, paardenstalling met weidegang, veulens opvoeden, unieke vergaderlocaties, paardenopfok.

Veulen opfok