Bent u voor uw paard of veulen op zoek naar professionele pensionstal in regio Utrecht of Hilversum?

Dan bent u bij Veldhuisen Stables aan het juiste adres. U vindt ons in Nigtevegt, centraal gelegen in het midden van het land. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden als u uw paard wilt stallen in een pensionstal in de regio Utrecht. Veldhuisen Stables Nigtevegt biedt verschillende mogelijkheden voor een goed verzorgde en degelijke paardenstalling. In totaal beschikken wij over 52 ruime boxen. De bodem van de stallen zijn voorzien van een ruim vlasbed (stofvrij) en er is voldoende mogelijkheid om te ventileren. Het welzijn van uw paard staat bij ons voorop. Als u wilt dan kunnen wij uw paard of veulen komen ophalen. Of u huurt bij ons een trailer als u zelf voor het vervoer wilt zorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze pensionstal in de regio Utrecht/Hilversum? Neem dan gerust contact met ons op!

Paardenstalling  

Faciliteiten pensionstal Utrecht

De paardenverblijven in onze pensionstal in Utrecht zijn van alle gemakken voorzien. Wij bieden luxe faciliteiten om het verblijf voor u en uw paard zo aangenaam mogelijk te maken.

Het terrein is vrijwel geheel verhard. Op deze manier is het makkelijk schoon te houden en heeft u ruimte om te parkeren en uw paard op een veilige manier op- en af te laden. U vindt bij ons daarnaast de volgende faciliteiten:

  • Stapmolen
  • Buiten rijbaan en binnen rijbaan
  • Afgerasterde weides en paddocks
  • Longeerkraal
  • Ruime was- en poetsplaatsen incl. solarium
  • Deskundige instructeurs
  • Kantine

U kunt uw paard met een gerust hart achterlaten bij onze paardenstalling met weidegang. Heeft u hulp nodig met de opvoeding van uw paard of veulen? Dan kunnen wij u hier ook mee helpen, wij zijn gespecialiseerd in opfok. Daarnaast begeleiden wij ook drachtige merries en kunt u uw paard laten doortrainen.

Informatie pensionstal Utrecht/Hilversum

Als u kiest voor onze pensionstal Utrecht of Hilversum, dan kiest u ook voor professionele zorg en aandacht voor uw paard en een gezellige sfeer. Wij zorgen er voor dat uw paard niets te kort zal komen. Bij onze paardenstalling is weidegang inbegrepen, u kunt hier van mei tot oktober gebruik van maken. Bij ons kunt u luxe paardenstallen huren! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Tarieven  

Professionele pensionstal Utrecht