Bij Veldhuisen Stables Nigtevecht vindt u luxe paardenstallen en uitgebreide faciliteiten

Wij zijn een paardenhouderij bedrijf pur sang. Ons stallencomplex is gevestigd in Nigtevegt (tussen Amsterdam en Hilversum) in een prachtige landelijke omgeving. U vindt bij ons 60 boxen variërend in grootte. Daarnaast beschikken wij over faciliteiten als een compleet nieuw aangelegde springtuin, overdekte longeerkraal, stapmolen en een binnen- en buitenrijbaan. Luxe, ruimte en professionaliteit: dat is waar wij voor staan. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en tarieven. Bel ons dus gerust met uw vragen of vul het contactformulier in!

Onze luxe paardenstallen van 3,5 bij 3,2 meter en extra luxe paardenstallen van 3,5 bij 3,5 meter zijn een genot voor elk paard. De extra luxe paardenboxen grenzen aan de binnen rijbaan. Wij hebben plaats voor 90 opfokveulens in de groepshuisvesting en maken gebruik van ruim 50 hectare afgerasterde weide, een binnen en een buiten rijbaan, longeerkraal, stapmolen en paddocks. Bent u dus op zoek naar luxe paardenstallen? Dan bent u bij ons van harte welkom.

Paardenstalling  

Veldhuisen Stables: luxe paardenstallen inclusief professionele verzorging

U bent op zoek naar een luxe paardenstal waar met veel aandacht en expertise voor uw paard of veulen wordt gezorgd. Bij Veldhuisen Stables Nigtevegt vinden we dat de dagelijkse verzorging begint met een bieden van een kwalitatief goede box. De box moet voldoende ruimte, een prettige en praktische ondergrond én mogelijkheden voor frisse lucht bieden. Ook is de weidegang een belangrijk onderdeel van de dagelijkse verzorging. Dit is echt een must voor luxe paardenstallen!

In de zomermaanden gaan de paarden dagelijks een aantal uur de weide in. Als het winter is dan gebruiken we hier de ruime paddocks voor. Om de conditie van uw paard of veulen zo optimaal mogelijk te krijgen, trainen we de paarden op de binnen- en buitenrijbanen en in de stapmolen. Vooral voor de opfok is het gebruik van de stapmolen een belangrijk onderdeel van het programma. Het solarium in de was- en poetsplaats maakt ons paardenstallen extra luxe. Een solarium biedt een sneller herstel na zware inspanning.

Tarieven  

Kennismaken met onze luxe pensionstal in Nigtevegt

Wilt u graag kennismaken met ons? Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over de uitgebreide mogelijkheden van onze luxe pensionstal. U bent te allen tijde welkom op onze luxe paardenstal. Wij zijn dagelijks geopend en de koffie staat voor u klaar. U kunt zich ook alvast inlezen. Bekijk de informatie over de opfok van veulens, over de pensionstalling, over onze paardenstallen te huur en bekijk de activiteiten in onze kalender. Wist u trouwens dat het ook mogelijk is om bij ons een vergadering te organiseren? Zo uitgebreid en verrassend als u wilt, wij verzorgen dit graag voor u in onze luxe paardenstallen.

Luxe paardenstallen