Veldhuisen Stables Nigtevegt heeft paardenstallen te huur met uitgebreide faciliteiten

Wij bieden goed verzorgde stallen voor uw paard of veulen. De paardenstallen die wij verhuren variëren in grootte tussen 3 bij 3 m tot 3.5 bij 3.5 meter. Wij bieden ruimte voor zowel de opfok van paarden als voor paarden pensionstalling. Beiden inclusief dagelijkse verzorging. Als u zoekt naar paardenstallen te huur met weidegang dan kunt u ook bij ons terecht. Wij zorgen dat uw paard of veulen voldoende beweging krijgt en in topconditie blijft.

Paardenvervoer

Wij bieden niet alleen paardenstallen te huur aan, maar u kunt bij ons ook een paardentrailer huren. Ideaal als u geen eigen trailer heeft, maar wel graag zelf uw paard wilt vervoeren. Als u wilt, dan halen of brengen wij uw paard ook op of naar u toe. Dit is één van de extra services die we bij Veldhuisen Stables Nigtevegt bieden.

Paardenstallen te huur voor pensionstalling

Tijdens de periode dat uw paard bij ons is gestald, zorgen wij voor voldoende aandacht en de dagelijkse verzorging. Als u bij ons een paardenstal huurt dan kunt u er vanuit gaan dat uw paard voldoende ruimte krijgt, veel bewegen en plezier hebben met andere paarden. Alles om gezond en fit te blijven. Daarnaast is het bij ons vooral ook erg gezellig! Wij hebben een kantine waar u terecht kunt voor een kopje koffie of een broodje. Hier kunt u andere paardenliefhebbers ontmoeten en over uw gezamenlijke passie praten.

Tarieven paardenstallen te huur

De luxe paardenstallen zijn te huur bij Veldhuisen Stables in Nigtevegt. Een plaatsje gelegen in een landelijke omgeving op de rand van Utrecht, tussen Amsterdam en Hilversum in. U kunt uw paard al bij ons stallen vanaf € 255,- per maand. Dit is inclusief hooi/kuilgras, vlas, basiskrachtvoer, wormenkuren weidegang en gebruik van de faciliteiten. Kijk op de pagina Tarieven voor complete informatie over de mogelijkheden en kosten van paardenstallen te huur.

Tarieven  

Paardenstallen te huur