Paardenstalling gezocht? Ontdek Veldhuisen Stables

Bent u op zoek naar een betrouwbare en luxe paardenstalling? Zoek niet verder! Veldhuisen Stables, gelegen in Nigtevecht (provincie Utrecht, rand van Noord-Holland), biedt hoogwaardige pensionstalling met uitgebreide faciliteiten en professionele begeleiding. Onze paardenstalling is de ideale plek voor zowel paard als ruiter.

Al meer dan 10 jaar staan wij bekend om onze vele mogelijkheden en zeer uitgebreide faciliteiten. Wat wij bieden:

Luxe pensionstalling met uitgebreide faciliteiten

Bij Veldhuisen Stables geloven we dat een luxe pensionstalling niet alleen uitstekende faciliteiten moet bieden, maar ook betrouwbare en ervaren medewerkers. Veel mensen die op zoek zijn naar een paardenstalling komen uiteindelijk bij ons terecht. Onze brede service en toewijding aan zowel paard als ruiter worden door velen gewaardeerd en maken ons uniek in de regio. Onze faciliteiten, zoals de nieuw aangelegde springtuin, zijn een lust voor het oog en we nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen op ons terrein.

Bent u op zoek naar een paardenstalling met veel mogelijkheden? Met meer dan 60 individuele paardenboxen en diverse faciliteiten staan wij klaar om u te helpen bij het vinden van een betrouwbare en luxe pensionstalling. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om onze prachtige locatie te bezoeken.

Veldhuisen Stables: meer dan alleen pension

Veldhuisen Stables is dé plek voor een betrouwbare en luxe paardenstalling. Wacht niet langer en ontdek de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Naast dat wij een pensionstal zijn, bieden wij ook nog meer faciliteiten aan die voor u interessant kunnen zijn. Zo zijn wij als professioneel opfokbedrijf in Noord-Holland/Utrecht dagelijks bezig met de opfok van ruim 90 veulens. Zowel in de zomer als in de winter bieden wij ruimte om (hengsten)opfok te plegen. Wij stellen de groepen nauwkeurig samen zodat uw paard onder optimale omstandigheden wordt opgevoed. Zoekt u een opfokbedrijf in Noord-Holland/Utrecht? Wij vertellen u graag meer over al onze mogelijkheden betreft opfok en hengstenopfok.

Tevens kunt u bij ons direct wanneer u de zorg voor uw drachtige merrie uit handen wilt geven. Met onze ruime boxen en goede cameratechnieken kunnen wij de dracht van uw merrie goed in de gaten houden. Bij ons wordt u volledig ontzorgd. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht wanneer u uw paard wilt laten (door)trainen tijdens bijvoorbeeld zwangerschap. Onze amazones zijn hoog geklasseerd en kunnen daardoor uw paard direct in een van de hogere klasses starten.

Tot ziens bij Veldhuisen Stables!

Paardenstalling gezocht